Selamun Aleyküm arkadaşlar ben Denizli'den Ali aranıza yeni katıldım. Arkadaşlar benim sizlere acil danışmam gereken bir sorunum var. Aracı yeni aldım ve araçta ciddi bir sorunla karşı karşıya kaldım. Şöyle izah edeyim. Araç 2500 deviri geçince özellikle benzinde çok aşırı tekliyor yani bu stop edip yeniden vurdurarak çalışma gibi bile denilebilir. Özellikle de gaza ani yüklenmede çok daha bariz belli oluyor bu durum. Bu sabah aracın bujileri değişti bobinine bakıldı bobinde sorun yok. Bujiler de sıfırlandı araç hala aynı durumda. LPG'de sorun daha az belli oluyor ancak benzinde dediğim gibi araç motoru parçalayacak resmen. Lütfen yardım edin bir fikri olan var mı bu konuda?
Sabah aracın ekranında electronic ignition fault yazısı vardı. Meali Elektronic ateşleme sorunu ancak bujiler değişti bobinde de sorun yok daha başka ne yapılması gerekiyor Allah rızası için yardım edin lütfen...
Sabah aracın ekranında electronic ignition fault yazısı vardı. Meali Elektronic ateşleme sorunu ancak bujiler değişti bobinde de sorun yok daha başka ne yapılması gerekiyor Allah rızası için yardım edin lütfen...