206 Gti VS Bravo Hgt ? mini anket

en944

Yeni Üye
murat ben aracım 4 en 944 hafta sonu pazar 2.0 5 silindir 155 lik hgt ile 60-200 yürüceyecğim sizce sonuç ne olul roll yada drag ..

CeCoLi

Yeni Üye
Sen 1,6 160 vtecle yurudugune gore hgt ilede yurursun diye dusunuyorum. Geri kalacagini sanmiyorum. Italyan aygirida ne kadar saglikli orasida ayri 😊

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rca

Yeni Üye
Bende yazmıstım sılınmıs. senın arac kac hp.. Hgt alır gıbıme gelıyor bana. 3. vitesden sonra acılmaya başlar.

CeCoLi

Yeni Üye
bu geçen ki hgt degil dimi.
ben bu konuya yazmıştım.silinmiş.
Bende yazmıstım sılınmıs. senın arac kac hp.. Hgt alır gıbıme gelıyor bana. 3. vitesden sonra acılmaya başlar.
Sizle beraber benimde bir mesajim vardi. Konu yanlis yerde oldugundan dogru yere tasidim ama telefondan yapinca ufak bir hata yapmisim 3 mesaji tekrar konu icine getiremedim... yani sorun yok ☺

gogo46

Yeni Üye
Sizle beraber benimde bir mesajim vardi. Konu yanlis yerde oldugundan dogru yere tasidim ama telefondan yapinca ufak bir hata yapmisim 3 mesaji tekrar konu icine getiremedim... yani sorun yok ☺

çay ısmarlarsın anadoluda mesela maltepe sahilde.işte o zaman affederim seni.

rca

Yeni Üye
hgt yüklü değilse tamam . çünkü roccoları mahfeden gti lar gördüm. italyan aygırlarından çok korkarım. 106 quık vardı bende. bırazda yuklemıstım. Bır tempra bır oyun oynadı benle 3 gün oturup düşündüm ::aaa

Son düzenleme:

By_CaGLaR

Yeni Üye
Murat abi sen 2 3 boy atarsin rahat rahat videoyu buraya eklemeyi unutma

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en944

Yeni Üye
ilk yürüdüğümüzde videoyu paylaşıcam. hgt çok iddalı konuştu merak ettim bende . daha önce hgt ile yürüdüm biliyorum italyan aygırını ben hafifliğime güveniyorum

gogo46

Yeni Üye
muratta ne videolar varda.karşı taraf yayınlanmasını istemedigi için koyamıyor.

147likle 155 lik arasında çok delibir fark yok bence.

CeCoLi

Yeni Üye
Murat senin arac kac kg ? Orjinalde 1100 gibi hatirliyorum dogru mu ?

en944

Yeni Üye
benim araç orjinal 1050 kg ben koltuklar sökmeden 900 civarıyım teneke takılı 14 jant
akşam arka koltukları söküp yürüyeceğim

Son düzenleme:

en944

Yeni Üye
bundan sonra baştan konuşcam gökhan geçsemde geçilsemde koyarım video diycem ona göre aksi halde yazık benzinime

en944

Yeni Üye
valla 155 lik arkadaş çok güveniyo 147 lere 2-3 boy atıyomuş merak ettim sen bizim arkadaşları ekmişsin bide benle yürü gibi bi atarlandı akşam belli olur kanka

CeCoLi

Yeni Üye
O kadar iddiali olmaya ne gerek var ya ☺ millet suyunu cikariyor biraz, her zaman buyukten daha buyuk cikar yani degil mi ☺

Murat hocam sen sunroof un haricinde ne gibi hafifletme calismalari yaptin ?

en944

Yeni Üye
stepne yok tabi krikodan tutta stepneyi tutan kafese kadar alaşım jant yok klima tertibatı yok . alt karter sacı yok şuan aklıma gelenler bunlar .
idda demeyeyim de arkadaş heyecanlandı daha önce 206 gti ile yürümüş fark atmış bakıcam bende akşam atabiliyomu filtre egzoz olan bi hgt ne kadar fark atacak