206 Gti VS Bravo Hgt ? mini anket

rca

Yeni Üye
bu kadar hafifse alırsın ama 3vitesden sonra onlar cok hızlanıyor sonuna kar asıl.

CeCoLi

Yeni Üye
stepne yok tabi krikodan tutta stepneyi tutan kafese kadar alaşım jant yok klima tertibatı yok . alt karter sacı yok şuan aklıma gelenler bunlar .
idda demeyeyim de arkadaş heyecanlandı daha önce 206 gti ile yürümüş fark atmış bakıcam bende akşam atabiliyomu filtre egzoz olan bi hgt ne kadar fark atacak
Ben iddiali olmak derken o hgt nin sahibinden bahsediyordum senden degil ☺ sen bence alirsin onu...

Sen sunroofun yerine ne yaptin ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CRUEL

Yeni Üye
206gti kantara çıktımı? 900kg iddaalı bi rakam :)
ayrıca sökmesende hgt yi rahat geçmen gerekir :)

gogo46

Yeni Üye
206gti kantara çıktımı? 900kg iddaalı bi rakam :)
ayrıca sökmesende hgt yi rahat geçmen gerekir :)
hgt çok atarlı konuşmuşta arkadaş stock hgt lere 2-3 boy açıyormuş falan filan.murat dedigi hgt ye 5-6 boy acıyor ama onu bilmiyor herhalde.

900kg yoktur bencede.murat hergün bişeyler söküyor.temiz 1000kg vardır. ahhh o sunrof olmasa :)

Son düzenleme:

en944

Yeni Üye
valla arkadaşlar küçük bi sorun yaşadım akfıratta araçla ilgili ama hallettim ki zaten hgt gelmedi kendisinide atar yapıp yapıp r yapan arkadaşlar gurubuna ekledim ... ben her araçla yürürüm sorun değil geçerim geçilirim maksat zevk keyif . gelmeme sebebi doğum günü organizasyonuymuş ortak bir arkadaşımız var ilk akfırat a çıktıklarında baskın yapacağımdan emin olabilirsiniz

CeCoLi

Yeni Üye
Neyse saglik olsun bir daha ki sefere yakalarsin ☺

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi