Araç Alımı İçin Öneri Ve Karşılaştırma

ufuk

Üye
Hayırlı olsun Fatih. Umarım keyifle binersin.

Bu arada forumun gidişatını hiç beğenmiyorum. Resmen alım-satım çetesi oldu bu grup. Yakında satın almayı düşündüğümüz araçların sahiplerine şantaj işlerine de girmeye başlarız. Çok yazık

81samara18

Yeni Üye
Bu arada Fatih yine sunrooflu bulamadın değil mi? :DD
Engin Sanroof bize ters, üstü kesilmiş arabaya mı binilir yav :))

Hayırlı olsun Fatih abi.
Kardeşim saolasın sende satıcam deyip durma su aslanı grubu ancak bir araya topladık zaten oyun bozanlık yapma

Hayırlı olsun Fatih. Umarım keyifle binersin.

Bu arada forumun gidişatını hiç beğenmiyorum. Resmen alım-satım çetesi oldu bu grup. Yakında satın almayı düşündüğümüz araçların sahiplerine şantaj işlerine de girmeye başlarız. Çok yazık
Saolasın abi, 12 - 13 bine alınan arabalara 20 bin tl istenine insanın beylik tabancasıyla adama giresi geliyor ama olmuyor malesef, adam arabasını öyle bir anlatıyor ki off tamam buldum arabayı gidip alıcam diyorsun, bi gidiyorsun arabanın bagaj dahil balık atsan yüzer konumunda su çıkıyor. O sebeple iyi bir çete her zaman iyidir :D

Abrahambauer

Yeni Üye
Hayırlı uğurlu olsun, illa bana sattıracaksınız 206 'yı , bi 406 'da ben alacağım. Ama vergisiyle uğraşamam, bide yakıtı kokluyo benimki :RpS_rolleyes:

Abrahambauer

Yeni Üye
Saolasin abi, vergisi 140 tl yakitida su anda 100 km de 11 litre
Abi vergi çok iyi ? Eğer hatam varsa düzeltin, şöyle bir düşüncem var; 206 aracıma sürekli masraf yapıyorum, sürekli biryerden arıza veriyor. Bende bu kadar masraf yaptığım için satmak istemiyorum. Kendi paramla ilk aracım olduğu için nedense vazgeçemiyorum ama 406 beni fena etkiledi, koltukların ferahlığı, kasa genişliği. Yolda gidişini gördüm birçok defa. Biraz daha aracıma bineyim diyorum, bir işe girincede artık bi 406 alırım disel otomatik, oh mis :)

81samara18

Yeni Üye
Abi vergi çok iyi ? Eğer hatam varsa düzeltin, şöyle bir düşüncem var; 206 aracıma sürekli masraf yapıyorum, sürekli biryerden arıza veriyor. Bende bu kadar masraf yaptığım için satmak istemiyorum. Kendi paramla ilk aracım olduğu için nedense vazgeçemiyorum ama 406 beni fena etkiledi, koltukların ferahlığı, kasa genişliği. Yolda gidişini gördüm birçok defa. Biraz daha aracıma bineyim diyorum, bir işe girincede artık bi 406 alırım disel otomatik, oh mis :)
Her araba sorun cikarir sonucta mekanik bir olay. Imkanin varsa erteleme al 406 yi