Far Ampulü Tavsiyesi

doganatak

Yeni Üye
Farlarım iyi aydınlatmıyor. Farın camından içinden vb... değil hepsi temiz forumlarda bakıyorum bu tür konuların sonu hep led veya xenon a bağlanıyor ben bunları istemiyorum normal ampül hangisini tavsiye edersiniz. Rengi beyazmış veya çok sarıymış farketmez sadece güzel aydınlatsın yeter.

Gokcesel

Yeni Üye
General electric mega ultra light +120 piyasa da eşdeğer ürünlere göre fiyatı da iyi performansı da. 4-5 ağdır kullanıyorum bir problem yaşamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

By_Engin

, ANKARA
Far ayarı bozuk olabilir. Öncelikle far ayarını kontrol et.

Pratik ve en doğru far ayarı aşağıdaki videoda anlatılmıştır. Daha önce resimli bir far ayar konusu açmıştım ama resimler silinmiş. Videodan anlatımlı olarakda oldukça işinize yarar.
[video=youtube;9G9tkA0aGlk]https://www.youtube.com/watch?v=9G9tkA0aGlk[/video]

doganatak

Yeni Üye
Fotoğraf eklemek istemiyordum Video çekmek istiyordum daha iyi olacaktı. Çekmeyi unutuyorum hep bende fotoğraf ekledim. Genel olarak memnunum bunlar patlasa yine aynısını alırım en azından yolda giderken elimi sürekli far koluna atıp farlar kapalımı diye kontrol etmiyorum. Farlara önden bakınca beyaz gibi gözüküyor ama aydınlatması sarı yağmurda vb.. denemedim ama iş görür gibi geliyor. Yan tarafları da iyi aydınlatıyor. Bu arada akümü kendim şarj ettim bunla ilgilide konu açıcam düşenin dostu olmuyormuş.

Son düzenleme:

mifsad

Yeni Üye
philips xtreme vision veya philips diamond vision kaliteli marka tatmin edici performans :D